Verzenden

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Alle bestellingen worden verzonden met PostNL. Zodra het pakket verzonden is ontvangt u per e-mail de track & trace code. De levertijd van uw bestelling bedraagt tussen de 3 en 5 werkdagen, indien het product op voorraad is.

Niet thuis?

PostNL doet twee afleverpogingen, indien gewenst ook aflevering bij de buren mogelijk als geadresseerde niet thuis is. Hierna heeft u twee weken lang de mogelijkheid uw pakket af te halen op het Postkantoor.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst retour te sturen. Dit kunt u melden door een e-mail te sturen naar info@viejomadera.nl  waarin u het retour kenbaar maakt. Hierna ontvangt u per e-mail de benodigde gegevens om het product te retourneren.  Nadat het product in goede orde ontvangen is,  krijgt u binnen 14 werkdagen het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Viejo Madera zijn voor eigen  rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket (afhankelijk van gewicht en afmetingen van het pakket), raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Vanaf het moment dat Viejo Madera het bedrag terugstort, dient er rekening te worden gehouden met een aantal dagen verwerkingstijd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Viejo Madera geretourneerd worden.

Het retouradres is:

Viejo Madera

Zundertseweg 24

4876 NK Etten-Leur

Ophalen bij Viejo Madera

Indien u uw bestelling zelf wilt afhalen, is dit mogelijk op afspraak. Viejo Madera is gevestigd in Etten-Leur.

WhatsApp chat